Top

Vanessa Williams е очајна домаќинка

Веќе и птиците знаат дека Vanessa Williams е новото лице задолжено да даде нов шмек на очајните домаќинки. Првата епизода од седмата сезона на Desperate Housewives стартува на 26.09.2010. Во прилог најавниот постер.
1 Коментар

Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>