Top

The tourist со Angelina Jolie и Johnny Depp

Нова драма, трилер со Angelina Jolie и Johnny Depp, насловена The tourist.
Се се врти околу Френк, еден американски турист кој оди во посета на Италија за да го излечи своето скршено срце. Неговите патишта се вкрстуваат со Елиза, една извонредна жена.
Светската премиера на овој филм е закажана за 10 декември 2010 во САД. Погледнете неколку слики од филмот.
Facebook FAN page
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *