Top
Zaljubeni-fotografi-iLike-mk

„Taking Pictures“ – Кус анимиран филм за љубовта која се раѓа меѓу двајца фотографи

Taking Pictures“ е куса анимирана приказна посветена на љубовта која случајно се јавува помеѓу двајца фотографи. Автор на филмот е Сајмон Тејлор.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>