Top
Со воз од Лондон до Брајтон

„Со воз од Лондон до Брајтон“ – документарен филм

Телевизиската куќа BBC објави интересен документарен филм за железничката пруга Лондон – Брајтон. Всушност, филмот содржи три оддлени видео материјали снимени во 1953, 1983 и 2013 година, а целта е да се воочи промената на железничкиот сообраќај под влијание на времето и техничко-технолошкиот развој.


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *