Top

Филм: Knocked up

Што би направиле кога една ноќ ќе остави неочекувани последици врз вашиот живот?Забавната новинарка Алисон Скот (Katherine Heigl) излегува да го прослави својот ангажман на новиот проект. Таму го запознава Бен Стоун (Seth Rogen), со кого подоцна ја поминува ноќта.

Алисон дознава за својата нова состојба, а Бен донесува храбра одлука и застанува зад неа. Со цел да проункционираат како пар, потребно е да направат некој компромис. Дали, како и колку ќе успеат да се справат со новата животна улога, погледнете сами.

Режијата е на Judd Apatow, а главните улоги ги играат:
Katherine Heigl, Seth Rogen, Leslie Mann, Paul Rudd, Jason Segel, Maude Apatow, Iris Apatow.

Кликнете ТУКА за да ги погледнете нашите денешни содржини.

Станете наш facebook фан.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *