Top

На другиот свет

Погледнете го трејлерот за новиот филм на Clint Eastwood “Hereafter”. Главните улоги ги толкуваат Matt Damon и Cécile de France. Темата е “живот” после смртта прикажана преку судбините на неколку ликови кои користат специфични медиуми за остварување комуникација со мртвите. Типичен психо-трилер.


Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>