Top
„Би се викал Барбара“ - кус емотивен филм за животот на Фифи

„Би се викал Барбара“ – кус емотивен филм за животот на Фифи

Би се викал Барбара” е краток документарен филм за двете најголеми желби во животот на 22-годишниот Филип Јаневски од Скопје: прво да стане девојче, а потоа и популарна пејачка. Соочувајќи се со предизвиците на балканската реалност, таа се обидува да остане верна на она што навистина е. Режијата и сценариото се дело на Ана Јакимска, а продукцијата ја потпишува ФДУ.


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *