Top

НАПРЕД РОЗОВО ’11

Со симболичен марш по улиците на Скопје на 28-ми мај 2011 година, Македонија ќе потсети дека е дел од големото светско семејство на борци против ракот на дојката.Борбата против ракот на дојката е премногу важна за секого од нас, за да им ја препуштиме на другите. Затоа биди и ти дел од неа. Да им помогнеме на другите да ја победат!

За повеќе информации кликнете тука.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *