Top

Наградна игра: БИДИ ПОЗИТИВЕН и ОСВОЈ НЕЗАБОРАВНО ЛЕТУВАЊЕ на КРФ

Драги посетители, туристичката агенција ЈУПИТЕР повторно ве наградува со незаборавно и лудо летување на Крф во период од 29-ти јуни до 4-ти јули.

Вашата задача е едноствана:
кликнете LIKE и станете ФАН на нашата страна,
– постирајте фотографија која зрачи со позитивност и оптимизам, фотографија која провоцира насмевка,
– повикајте ги вашите пријатели да кликнат like на вашата фотографија и да ве поддржат.

Правила на играта:
– Право на учество имаат сите граѓани на Република Македонија, освен тимот на iLike.mk и вработените во т.а. Јупитер, како и нивните семејства.
– Наградната игра трае 10 (десет) дена. Започнува на 01.06.2011 год. во 18:30 часот, а завршува на 10.06.2011 год. во 18:30 часот.
* Во натпреварот за главната награда ќе се земат во предвид сите фотографии кои ќе бидат закачени на фан страната во текот на првите 7 дена (01.06.11; 18:30 – 07.06.11; 18:30).
* Последните 3 дена, постираните фотографии имаат право да дособираат лајкови.
* Собирањето лајкови започнува од самото постирање на фотографијата, трае во целиот тек на наградната игра до самиот крај на играта.- Секој има право на учество во наградната игра со по една фотографија.

Напомени:
– iLike.mk и т.а. Јупитер се оградуваат од евентуалните обвинувања за лајкови од лажни профили од причина што немаат веродостоен показател за нивната вистинитост, или лажност.
– Наградната игра е во организација и реализација на т.a. Јупитер, во целост. iLike.mk се јавува единствено во својство на медиум преку кој се реализира текот на наградната игра.

СРЕЌНО!!
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *