Top

Посебно кафе за посебни луѓе, pt.2

Овој вторник кафетеријата Caramelo™ повторно ве наградува со вкусни кафенца.

Вашата задача е едноставна – треба само да бидете доволно брзи и да гo оставите вашeтo име и презиме во панелот за коментари (подолу). И ништо друго. Останатото оставете го на нашиот тим.

Петте најбрзи ќе добијат гратис кафе по сопствен избор, а наградата ќе може да ја подигнат до петок (03.06.11), најдоцна до 21.00 часот. Единствено ќе ви биде потребен документ за лична идентификација.

Ви посакуваме среќа на сите.

Петмината најбрзи беа:

- Ивана Андоновска,
Ирена Кокаловска,
Јасмина Ацковска,
Димитар Тануров, и
Мелиха Цвековиќ.

Caramelo™ чека на вас. Нека ви е наздравје!! : )

Facebook FAN page
30 Коментари

Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *