Top

Новиот рекламен спот на „Златен Даб“

Прилепска Пиварница ја лансираше својата најнова кампања за Златен Даб 2017.

Користејќи свеж нов пристап, Златен Даб продолжува да ја гради перцепцијата за модерен пиварски бренд, секогаш подготвен да им понуди на своите фанови чувство на врвно задоволство.

Убавите и згодни девојки, одличните локации и врвните автомобили совршено се вклопуваат во динамичното видео за Златен Даб.

Идејата и реализацијата на рекламниот спот ги потпишуваат Futura 2/2 и Push Pull.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *