Top
Anderson Davis за Zesty

Супер-секси реклами за италијански сос

Челните луѓе на интернационалниот бренд Kraft очигледно знаат дека рекламата е онаа која го продава производот. Па, водени од таа парола реализирале ултра-сески видео клипови за италијанскиот сос за салати “Zesty“.

Припадничките на понежниот пол сигурно ќе се запрашаат кој е мускулестиот заводник од рекламите. Станува збор за Anderson Davis – актер, модел и атлетичар од Северна Калифорнија. Негова матична агенција е “Talent Agency”. Зеленоокиот Anderson е еден од најактуелните модели во моментов. Тој почнал да се занимава со моделство во 2008 година, а оттогаш снимил 25 реклами, бројни едиторијали, а е дел и од видео клипот за “Thinking of You” на Katy Perry.

Anderson Davis

Anderson Davis

Anderson Davis

Anderson Davis

Anderson Davis


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *