Top

SAMSUNG домашно кино

Бразилската  маркетинг агенција “Cheil” разви одлични рекламни постери за Samsung. Целта на постерите е да се визуелизира моќта на домашните кина на Samsung.


Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *