Top
Руска ТВ реклама за тампони

Руска ТВ реклама за тампони

Веројатно, на русите не им се потребни девојки кои се постојано во движење, кои спортуваат, или пак, носат бели куси здолништа за да направат ефективна видео реклама за тампони.
Нема да ја коментираме рекламата за „Tampax“, само ќе ве поканиме да ја погледнете!


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *