Top
Креативни рекламни постери со домашни миленици

Креативни рекламни постери со домашни миленици

Четири креативни промотивни постери изработени за маркетинг потребите на компанијата за производство на храна за домашни миленичиња Hill’s Pet Nutrition. Идејата и реализацијата на проектот ја потпишува Marek Farkas.

Симпатично, нели? :)

Креативни рекламни постери со домашни миленици

Креативни рекламни постери со домашни миленици

Креативни рекламни постери со домашни миленици
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *