Top
Убава празнична честитка од „Apple“

Убава празнична честитка од „Apple“

Празничната видео-честитка на „Епл“ е полна со сцени кои ќе ви го одземат здивот. Приказната е едноставна со семеен мотив, а презентирањето на опциите на новиот iPhone 5S не е изоставено.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *