Top

Интересни билборди за Coca-Cola

Рекламната агенција MacLaren McCann, изработила интересни билборди за Coca-Cola. Оваа кампања е насловена “Refresh one the Coca-Cola side off life”.
Facebook FAN page
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *