Top
Honda-Jazz-iLike-mk

„Honda“ во една реклама ги набројува сите иновации

Keep Up“ е името на најновата реклама на „Honda“ во која производителот на автомобили ги набројува сите техничко-технолошки иновации и достигнувања, кои ја чинат суштината на моќните „Honda“ возила.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *