Top
Емотивна реклама на „Budweiser“ која ќе биде прикажана на „Super Bowl“

Емотивна реклама на „Budweiser“ која ќе биде прикажана на „Super Bowl“

Очигледно големите светски корпорации добро ги знаат придобивките од рекламирање за времетраењето на најгледатана спортска манифестација во светот – „Super Bowl“. Па, за таа цел снимаат впечатливи реклами. Таква е и новата реклама на „Budweiser“. Емотивна приказна за пријателството помеѓу едно мало кутре и кобила која ќе ве остави без зборови.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>