Top
Dirt is Good

„Dirt is Good“ – маркетинг кампања со фасцинантни песочни скулптури

Маркетинг агенцијата Lowe од Сингапур изработи фантастични рекламни постери за OMO прашокот за перење. Кампањата носи наслов „Dirt is Good“.

Dirt is Good

Dirt is Good

Скулптурите од песок се дело на артистот JooHeng Tan кој е трикратен светски шампион во креирање песочни скулптури.

JooHeng Tan во процес на изработка на песочните скулптури

JooHeng Tan во процес на изработка на песочните скулптури
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *