Top
Celebrating-100Y-Coca-Cola-iLike-mk

„Coca-Cola“ со моќна реклама по повод 100 годишнина од стакленото шише

Интернационалната компанија за производство на безалкохолни пајалаци, „The Coca-Cola Company“, одбележува 100 години постоење на легендарната стаклена амбалажа – „Contour Bottle“. За таа цел, во соработка со креативниот фотограф Дејвид Лашапел беше изработена моќна реклама чиј наслов е „Заедно“.

Честит јубилеј!
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *