Top
Видео прошетка низ Њујорк

Видео прошетка низ Њујорк

Тимот на продуцентската ќука The Seventh Movement реализирал одлично видео преку кое можете да се запознаете со најпознатите места Њујорк, вклучувајќи ги и импозантните облакодери. Видео материјалот бил снимен со шест апарати Canon 5D Mark III, а музичката подлога е „Rumble And Sway“ на Jamie N Commons.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>