Top
Убавините на Исланд

Убавините на Исланд

Фотографот Stian Rekdal за време на својот 3-неделен престој во Исланд поминал повеќе од 5.500 километри и направил речиси 40.000 фодографии. Токмку од тие фотографии произлегло ова убаво видео.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>