Top

Ресторан на карпа во Занзибар

Морскиот ресторан, Тhe Rock се наоѓа во близина на плажата Michanwi Pingwe во Занзибар. Тој наликува на колиба и има капацитет за 14 гости. До него се доаѓа само по воден пат, па на гостите им останува изборот дали до него е стигнат пливајќи или со чамец. Ако некогаш патот ве одведе токму во Танзанија, не заборавајте да го посетите.Кликнете ТУКА за да ги погледнете нашите денешни содржини.

Станете наш facebook фан.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *