Top
Scarp-Ridge-Lodge-front

Место за совршено бегство во Колорадо

Прекрасните апартмани наречени Scarp Ridge Lodge се совршени за бегство од урбаната џунгла. Се наоѓаат во историскиот центар Crested Butte во Колорадо, a првично бил изграден во 1885-та година како бордел за хрватските рудари. При реновирањето е сочувана оригиналнаа фасада и сега има 7 спални соби со базени, индивидуално дизајнирани кујни, библиотеки, кино.

Место за совршено бегство во Колорадо

Место за совршено бегство во Колорадо

Место за совршено бегство во Колорадо

Место за совршено бегство во Колорадо

Место за совршено бегство во Колорадо

Место за совршено бегство во Колорадо

Место за совршено бегство во Колорадо

Место за совршено бегство во Колорадо

Место за совршено бегство во Колорадо

Место за совршено бегство во Колорадо

Место за совршено бегство во Колорадо

Место за совршено бегство во Колорадо

Место за совршено бегство во Колорадо

Место за совршено бегство во Колорадо

Место за совршено бегство во Колорадо

Место за совршено бегство во Колорадо

Место за совршено бегство во Колорадо

Место за совршено бегство во Колорадо

Место за совршено бегство во Колорадо

Место за совршено бегство во Колорадо


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>