Top
Луксузен ресорт во Бали со базен на две нивоа

Луксузен ресорт во Бали со базен на две нивоа

Овој луксузен ресорт се наоѓа во недопрените тропски шуми во Бали, Индонезија. Ресортот “Ubud Наnging Gardеnѕ” располага со 38 одделни апартмани со неверојатен поглед, спа центар и несекојдневен базен на две нивоа обиколен со оризови насади.

Идеално место за релаксација и бегство од градскиот метеж.

Луксузен ресорт во Бали со базен на две нивоа

Луксузен ресорт во Бали со базен на две нивоа

Луксузен ресорт во Бали со базен на две нивоа

Луксузен ресорт во Бали со базен на две нивоа

Луксузен ресорт во Бали со базен на две нивоа

Луксузен ресорт во Бали со базен на две нивоа

Луксузен ресорт во Бали со базен на две нивоа

Луксузен ресорт во Бали со базен на две нивоа

Луксузен ресорт во Бали со базен на две нивоа

Луксузен ресорт во Бали со базен на две нивоа

Луксузен ресорт во Бали со базен на две нивоа

Луксузен ресорт во Бали со базен на две нивоа

Луксузен ресорт во Бали со базен на две нивоа

Луксузен ресорт во Бали со базен на две нивоа

Луксузен ресорт во Бали со базен на две нивоа


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>