Top

Пештерскиот хотел во Турција

Ноќевање во пештера? Можеби и не ви звучи толку привлечно, но се надеваме дека ќе размислите уште еднаш откога ќе го погледнете Yunak Evleri Hotel во Турција, поточно во Кападокија. Тој ви нуди сместување во 6 типа на пештерски куќи и 30 пештерски соби кои се опремени со мебел кој се вклопува во амбиентот на куќите, а сепак има модерен шмек. Куќите датираат од 5-ти и 6-ти век.

Би се одлучиле за ваков тип на хотел?Кликнете ТУКА за да ги погледнете нашите денешни содржини.

Станете наш facebook фан.
2 Коментари

Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *