Top
Хотел кој нуди ноќевање под вода

Хотел кој нуди ноќевање под вода

Неодамна, на островот Пемба близу Занзибар – Африка беше отворен несекојдневен хотел кој нуди ноќевање во соба под вода. Името на хотелот е „Манта“, а во негов склоп функционира соба во која можете да спиете на длабочина од 4 метри, наменета за љубителите на подводниот свет и авантуристите. Исто така, над собата се издига дрвена платформа која овозможува сончање и денска забава. Цената за едно ноќевање во оваа соба изнесува 750 американски долари по лице.

manta-resort-underwater-room-ilike-mk-002

manta-resort-underwater-room-ilike-mk-003

manta-resort-underwater-room-ilike-mk-004

manta-resort-underwater-room-ilike-mk-005

manta-resort-underwater-room-ilike-mk-006

manta-resort-underwater-room-ilike-mk-007

manta-resort-underwater-room-ilike-mk-009+

manta-resort-underwater-room-ilike-mk-008
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *