Top
Егзотичен ресорт на Малдивите

Егзотичен ресорт на Малдивите

Малдивите се една од најромантичните туристички дестинации во светот. Токму таму, во ноември 2011 година е отворен овој луксузен ресорт – „Ayada“. Летувалиштето се протега на површина од 150.000 метри квадратни. Во склоп на ресортот има и голем спа центар кој работи 24 часа. Апартманите се поврзани со три големи пешачки патеки изработени од дрво, а луксузот го надополнуваат стаклените подови и приватните мини базени.

Егзотичен ресорт на Малдивите

Егзотичен ресорт на Малдивите

Егзотичен ресорт на Малдивите

Егзотичен ресорт на Малдивите

Егзотичен ресорт на Малдивите

Егзотичен ресорт на Малдивите

Егзотичен ресорт на Малдивите

Егзотичен ресорт на Малдивите

Егзотичен ресорт на Малдивите

Егзотичен ресорт на Малдивите

Егзотичен ресорт на Малдивите

Егзотичен ресорт на Малдивите

Егзотичен ресорт на Малдивите
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>