Top

Секс на четири тркала… Кои коли се најдобри за секс?

Одите во шопинг на автомобил и нормално како добар познавач на автомобилите се интересирате за јачината на моторот, безбедноста, потрошувачката на гориво, но тука е уште едно прашање, кое според Cosmopolitan, треба да го поставиме: Дали може да имаме секс во автомобилот и колку е всушност добар сексот во конкретниот автомобил?

Тесно, широко, комотно, пространо, материјал на седиштата, простор за нозете, висина на кровот, затемнети стакла… кои критериуми се важни за добар секс во кола?

Погледни ја листата од 10 најдобри коли за секс на GT.mk
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *