Top
paralelno-parkiranje

Детални видео-инструкции преку кои ќе научите паралелно паркирање

Паралелното паркирање е една од техниките кои мораме да ги совладаме за да се стекнеме со право за возачка дозвола, но малкумина од нас таа техника добро ја владеат во реалност, после полагањето на возачкиот испит. Има и возачи кои велат дека паралелното паркирање за нив е еднакво на хорор. Раководејќи се од тоа сознание, јутјуб каналот „CNET“ објави видео со детални иструкции со цел да го совладаме фамозното паралелно паркирање.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>