Top

MINI Countryman – Flow

Марката MINI лансира нов модел наречен Countryman – Flow, во срцето на Италија. Во оваа 60 секундна авантура, Brian Beletic користи нови, драматични методи во CG технологија за да се покаже флексибилноста на MINI Countryman, кој се спротивставува на законите на просторот и времето.


Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *