Top
Mercedes CLA 45 AMG

Нов стајлинг за Mercedes CLA 45 AMG

Најновата верзија на Mercedes CLA нуди пакети за сопствена комбинација на боите на ентериерот, но и на екстериерот. Сега најмоќната верзија на Mercedes CLA е надоградена во Mercedes CLA 45 AMG Edition. Подобрувањата, освен во боите, се и во специјално изработените бандаши од 19 инчи. Моторот е 2.0 литри со максимална моќ од 360КС.

Цената на овој моќен убавен на европскиот пазар изнесува 65.000 евра.

Нов стајлинг за Mercedes CLA 45 AMG

Нов стајлинг за Mercedes CLA 45 AMG

Нов стајлинг за Mercedes CLA 45 AMG

Нов стајлинг за Mercedes CLA 45 AMG

Нов стајлинг за Mercedes CLA 45 AMG

Автор: Горан Јовановски


Сакаш да објавиш статија? Контактирај нè!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>