Top

Концепт: Ферари ГТЕ

За ова дело е заслужен италијанскиот дизајнер Анџело Граната. Инспириран од претходните модели на ферари, тој ја претстави својата визија за тоа како треба да изгледа едно ферари. Нема никакви најави дека ова може да биде некој следен модел на ферари. Но, вие не би имале ништо против нели?Автор: Јовановски Горан

Сакате да објавите статија на iLike.mk? Пишете ни на contact@ilike.mk.

Станете наш facebook фан.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *