Top

Подновената BMW Z4

Баварците споделија информации за новата Z4, која и претходно важеше за еден од најубавите двоседи, секако дека и сега ќе останe во таа категорија. Измените се главно во опременоста и новите понудени пакети.
Ќе се нудат индивидуални изданија на боите на покривот. Распонот на силата е од 156 до 335 коњски сили. Ново е и тоа дека се нудат 17 и 18 инчни тркала во М пакетот.
Официјално ќе биде претставена на Detroit Motor Show во јануари 2013.Автор: Јовановски Горан

Сакате да објавите статија на iLike.mk? Пишете ни на contact@ilike.mk.

Станете наш facebook фан.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *