Top
Predlog-za-brak-preku-grafit-iLike-mk

Уникатен предлог за брак преку голем графит

Последниве неколку години вистински тренд се уникатните предлози за стапување во брак. Воден од таа идеја, младиот артист Томи ја побарал својата девојка Тици за сопруга преку еден голем графит исцтртан на еден стар ѕид во Детроит.

После 2 години, графитот сеуште сведочи за овој убав момент.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *