Top
Вистински ремек-дела со суши

Вистински ремек-дела со суши

Вработените во јапонскиот суши-бар „Tama Chan“ не се само обични готвачи, туку вистински виртуози. Тие прават вистински ремек-дела при приготвување на суши.

Низ смеа велат:

Ние прво сме уметници, па после готвачи. Ниеднаш до сега не сме направиле исти суши. Секојпат нешто ново и интересно. Полни сме со идеи. Тука луѓето доаѓаат и кога не се гладни.

Вистински ремек дела со суши

Вистински ремек дела со суши

Вистински ремек дела со суши

Вистински ремек дела со суши

Вистински ремек дела со суши

Вистински ремек дела со суши

Вистински ремек дела со суши

Вистински ремек дела со суши

Вистински ремек дела со суши

Вистински ремек дела со суши

Вистински ремек дела со суши
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>