Top

Sprite – освежи ги своите идеи

Интересна кампања за нова лименка за Sprite. Во проектот биле ангажирани познати артисти кои работат со графити. Погледнете како се одвивало цртањето на секоја лименка.
Facebook FAN page
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *