Top
Слики со цветни композиции кои ќе ве воодушеват

Слики со цветни композиции кои ќе ве воодушеват

Галеријата од импресивни цртежи која следи е дело на уметникот Pieter Wagemans од Белгија. Тој е љубител на природата, цветовите и има исклучителен тален за сликање кој, како што вели, го наследил од неговиот татко.

Секој цвет е приказна за себе. Секој цвет е различен. Не постојат два сосема исти цветови. Се вложувам максимално додека ги создавам… Понекогаш ми е потребен цел ден за да нацртам еден цвет. Но, јас едноставно уживам со четката во рака додека го креирам мојот цветен свет!

Слики со цветни композиции кои ќе ве воодушеват

Слики со цветни композиции кои ќе ве воодушеват

Слики со цветни композиции кои ќе ве воодушеват

Слики со цветни композиции кои ќе ве воодушеват

Слики со цветни композиции кои ќе ве воодушеват

Слики со цветни композиции кои ќе ве воодушеват

Слики со цветни композиции кои ќе ве воодушеват
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *