Top
Слики за кои тешко ќе поверувате дека не се фотографии

Слики за кои тешко ќе поверувате дека не се фотографии

Токму така! Ви претставуваме неколку слики за кои е тешко да поверувате дека не се фотографии, дело на уметникот Omar Ortiz од Мексико.

Јас сум хипер-реалистичен уметник. Голите женски тела се моја инспирација. Јас „фотографирам“ со мојата четка. Голем перфекционист сум и внимавам на секој можен детаљ.

Слики за кои тешко ќе поверувате дека не се фотографии

Слики за кои тешко ќе поверувате дека не се фотографии

Слики за кои тешко ќе поверувате дека не се фотографии

Слики за кои тешко ќе поверувате дека не се фотографии

Слики за кои тешко ќе поверувате дека не се фотографии

Слики за кои тешко ќе поверувате дека не се фотографии

Слики за кои тешко ќе поверувате дека не се фотографии

Слики за кои тешко ќе поверувате дека не се фотографии

Слики за кои тешко ќе поверувате дека не се фотографии
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>