Top

Скулптури од звучни вибрации

Креативното студио Dentsu од Лондон работело со фотографот Линден Глендхил на создавање на неверојатна серија од скулптури со користење на капки во боја, а кои се формираат како резултат на звучни вибрации. Оваа сесија е насловена “Bringing Color to Life” и е дел од промоцијата за Canon PIXMA печатачи.


Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *