Top

Скулптури од хартија

Одличен арт на Сиднејската артистка Bianca Chang. Макотрпна и крајно прецизна работа за да се создаде една буква од листови хартија. Погледнете ги сликите и видеото.


Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>