Top

Резбани моливи

Dalton Ghetti создава уникатна уметност со резбање на минијатурни скулптури од оловниот дел од молив, без помош на лупа. Уметникот овие прекрасни дела ги креира со користење на 3 алатки: жилет нож, остар нож и игла за шиење.


1 Коментар

Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *