Top
Вистински ремек-дела изработени од хартија

Вистински ремек-дела изработени од хартија

Англиско-шпанското студио за дизајн и маркетинг Lobulo, основано далечната 1985 година, нуди едно сосема поинакво претставување на своите клиенти. Имено, дизајнерите од ова студио креираат промотивни материјали направени од хартија во различна боја, кои се мошне впечатливи и интересни за широката популација. Портфолиото на клиенти на Lobulo е навистина големо, а меѓу нив се вбројуваат: Sparkle Telecom Italia Group, O the Oprah Magazine, Health Magazine, Bankia, Summer’s Eve и други.

Вистински ремек-дела изработени од хартија

Вистински ремек-дела изработени од хартија

Проект: „Mr. T · Back to the 80's“

Проект: „Mr. T · Back to the 80’s“

Погледнете како се изработуваше проектот

Вистински ремек-дела изработени од хартија

Вистински ремек-дела изработени од хартија

Вистински ремек-дела изработени од хартија

Вистински ремек-дела изработени од хартија

Вистински ремек-дела изработени од хартија

Вистински ремек-дела изработени од хартија

Вистински ремек-дела изработени од хартија

Проект: „El ingenioso Don Quijote de la Mancha“

Проект: „El ingenioso Don Quijote de la Mancha“

Погледнете како се изработуваше проектот
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>