Top

Паметно искористени банкноти

Додека ние ги трошиме банкнотите веднаш штом ни „паднат во рака“, некои луѓе се одлучиле да ги искористат паметно. Колку убави предмети и накит можат да се изработат од банкноти..фасцинантно!


Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *