Top
Неверојатно реалистични слики кои ќе ве остават без здив

Неверојатно реалистични слики кои ќе ве остават без здив

Уметникот Jantina Peperkamp ќе ве воодушеви со неверојатно реалистичниот пристап кон неговите слики. Тој црта портрети на луѓе и животни трудејќи се да ја претстави сета енергија која ја носи единката, а за еден комплетно реализиран цртеж потребни му се од 7 до 10 дена.

Photorealistic-Paintings-Jantina-Peperkamp-iLike-mk-002

Photorealistic-Paintings-Jantina-Peperkamp-iLike-mk-003

Photorealistic-Paintings-Jantina-Peperkamp-iLike-mk-004

Photorealistic-Paintings-Jantina-Peperkamp-iLike-mk-005

Photorealistic-Paintings-Jantina-Peperkamp-iLike-mk-006

Photorealistic-Paintings-Jantina-Peperkamp-iLike-mk-007

Photorealistic-Paintings-Jantina-Peperkamp-iLike-mk-008

Photorealistic-Paintings-Jantina-Peperkamp-iLike-mk-009

Photorealistic-Paintings-Jantina-Peperkamp-iLike-mk-010

Photorealistic-Paintings-Jantina-Peperkamp-iLike-mk-011

Photorealistic-Paintings-Jantina-Peperkamp-iLike-mk-012

Photorealistic-Paintings-Jantina-Peperkamp-iLike-mk-013

Photorealistic-Paintings-Jantina-Peperkamp-iLike-mk-014

Photorealistic-Paintings-Jantina-Peperkamp-iLike-mk-015
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>