Top
Bento-Monsters-iLike-mk-F

Мајката која ќе ве импресионира со нејзината кулинарска уметност

Ли Минг од Сингапур точно знае како да направи впечатливи оброци. Младата мајка секојдневно на своите два сина им подготвува неодоливо декорирани јадења, пред сè инспирирани од цртаните херои. Таа вели дека ужива во создавањето мини-светови од оброците, а никако не заборава да ги овековечи со фотоапарат.

Нејзиниот блог Bento Monsters е мошне популарен, а планира да издаде книга со сите кулинарски креации.

Bento-Monsters-iLike-mk-002

Bento-Monsters-iLike-mk-003

Bento-Monsters-iLike-mk-004

Bento-Monsters-iLike-mk-005

Bento-Monsters-iLike-mk-006

Bento-Monsters-iLike-mk-007

Bento-Monsters-iLike-mk-008

Bento-Monsters-iLike-mk-009

Bento-Monsters-iLike-mk-010

Bento-Monsters-iLike-mk-011

Bento-Monsters-iLike-mk-012

Bento-Monsters-iLike-mk-013

Bento-Monsters-iLike-mk-014

Bento-Monsters-iLike-mk-015

Bento-Monsters-iLike-mk-016

Bento-Monsters-iLike-mk-017

Bento-Monsters-iLike-mk-018

Bento-Monsters-iLike-mk-019

Bento-Monsters-iLike-mk-020

Bento-Monsters-iLike-mk-021

Bento-Monsters-iLike-mk-022

Bento-Monsters-iLike-mk-023

Bento-Monsters-iLike-mk-024

Bento-Monsters-iLike-mk-025

Bento-Monsters-iLike-mk-026

Bento-Monsters-iLike-mk-027
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *