Top

Интересни портрети

Првиот пост во нашата категорија АРТ го започнуваме со интересните портрети на италијанскиот артист Marco Calcinaro. Талентираниот Marco е автор на голем број илустрации и интересни карикатури. Овојпат, Ви ги ги прикажуваме портретите на познати личности од минатиот век создадени од неговите вешти прсти. Like!!


Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>