Top

ИКЕА готвач

Една убава идеја на ИКЕА, се овие фотографии кои се наменети за новиот готвач „Домашното е најдобро“. За овие дела е заслужен уметникот Carl Kleiner.
Facebook FAN page
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *