Top
Хиперреалистички цртежи со очи

Хиперреалистички цртежи со очи

Хиперреалистички цртежи со очи кои несомнено ќе ве импресионираат, дело на уметникот под псевдоним Redosking. Тој вели дека негова инспирација е човековото око, а главен предизвик да го претстави што е можно пореално.

hiperreal-eye-iLike-mk-002

hiperreal-eye-iLike-mk-003

hiperreal-eye-iLike-mk-004

hiperreal-eye-iLike-mk-005
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *